FAQ

Sabem que la cerca del look perfecte per al Dia B, pot fer que us sorgeixin molts dubtes. Volem ser al teu costat i acompanyar-te en aquest viatge ple d´amor. 


Preguntes freqüents d'interès

Quin és el preu dels dissenys d'atelier?

Tots els nostres vestits són fets a mida i personalitzables, per això els preus varien segons el disseny i modificacions de cada núvia. Perquè te'n facis una idea, la majoria dels nostres dissenys oscil·len [és una forquilla aproximada i pot variar] entre 1.700€ i 3.000€. Et convidem a demanar cita a algun dels nostres showrooms, allà et donaran una valoració exacta de tots els models que t'agradin.


D'altra banda, trobaràs dissenys disponibles exclusivament en venda en línia, que t'animem a explorar.

Quan durarà la meva primera visita?

La primera visita és una presa de contacte amb la firma i els nostres dissenys, et reservem una hora perquè estiguis amb el teu estilista i pugueu tastar de forma personalitzada. Recorda que reservem part del showroom només per a tu, per això et preguem que assisteixis a la teva cita amb puntualitat . Si et resulta impossible venir, avisa'ns si us plau.

Quina diferència hi ha entre els dissenys d'atelier i els pret-a-porters de la shop online?

A diferència dels models d'atelier, confeccionats totalment a mida, personalitzables i gaudir de proves amb modista, les peces de roba de la col·lecció online es confeccionen per talla, i no es realitzen ni ajustaments ni proves en atelier, per la qual cosa el preu és diferent .

Si vols conèixer les valoracions dels dissenys de les nostres col·leccions couture , no dubtis a contactar-nos.

On puc trobar els vostres dissenys?

Als nostres ateliers i punts de venda , així com a la nostra shop online.

Com puc reservar la meva cita per anar als vostres ateliers?

Pots reservar la teva cita presencial aquí

SHOP ONLINE: Com puc saber la meva talla per a una compra en línia?

Prendre les mides a casa és molt més fàcil del que creu. Simplement agafa una cinta mètrica i ajudada pel nostre gràfic pren les següents mides: pit, cintura i maluc. Després cerca la talla que més s'ajusti a la nostra taula. Si et trobes entre dues talles, et recomanem que triïs la més gran.

Necessites ajuda? Envia'ns un correu electrònic a hola@lovebyotaduy.com o truca'ns i organitzarem encantats una videotrucada per fer-ho juntes.

Amb quanta antelació he d'encarregar el meu vestit de núvia?

Per als nostres dissenys de couture et recomanem que ens visitis a nosaltres o les nostres partners boutiques amb uns 6-8 mesos d'antelació per diversos motius. Primer per viure juntes aquest procés meravellós amb tranquil·litat. D'altra banda, perquè com que és un procés artesanal creem un nombre limitat de vestits al mes.

Per als nostres dissenys online, l'enviament estimat serà entre 10-15 dies nacionals, 15-20 dies enviaments a Europa i entre 6 i 8 setmanes enviaments internacionals, des de la data d'encàrrec per a la seva confecció.