TIPS by CAROLINA OTADUY

TIPS by CAROLINA OTADUY

"Desconnectar per connectar"

Carolina Otaduy

Els tipus de la nostra dissenyadora Carolina Otaduy per aconseguir el millor equilibri entre cos i ment.

  • Tipus número 1: Medita cada matí.

Just quan t'aixequis, visualitza com vols passar el teu dia i dedica't uns minuts per meditar. L´ideal és fer-ho abans de començar la jornada ja que el teu cos continua en un estat de vigília i la ment no s´ha carregat de pensaments.

Idealment, en postura de meditació ja que tens tot el canal central alineat, cosa que ajuda a que l'energia flueixi de dalt a baix, a més de regenerar i calmar la teva ment.

Pots començar explicant les respiracions d'1 a 7, hi haurà moments en què t'arribaran pensaments, però has de ser conscient i deixar-los passar. Et sortiran resistències i és important no ser molt dura amb tu mateixa, sinó que quan vinguin aquests pensaments, ser conscients que han vingut, deixar-los passar i continuar explicant les respiracions. Assumeix que és normal i que forma part del procés.

Carolina ens explica que la meditació ha canviat la vida tant a nivell mental com físic i emocional. Ja que l'ha ajudat a ser més conscient de les seves emocions ia llarg termini, a relativitzar-ho tot.

  • Tipus número 2: Connecta amb la naturalesa.

El ritme accelerat de la ciutat fa que ens oblidem del que és essencial, i és important trobar el teu moment, a la Carolina li encanta treure's les sabates i caminar descalça sobre la bullida mullada, per la vora del mar...

Sobretot quan estàs preparant el teu casament aquest tip és un gran aliat ja que t'ajuda a connectar amb les teves emocions i necessitats mentre ets al teu cos.

  • Tipus número 3: Troba el teu moment per cuidar-te.

A Carolina li encanten els banys de sals. Recomana omplir la banyera amb 2 quilos de sal grossa, que no sigui iodada, ja que l'osmosi que es genera amb l'aigua salada i la sang, desintoxica i fa que tingui menys feina el fetge i que et relaxis, a més de deixar-te una pell estupenda. I si vols anar un pas més enllà, afegeix-hi olis essencials per completar el teu ritual.

I tu, #lovewarrior que ens estàs llegint, quins són els teus rituals? Ens encantaria compartir-los,

una abraçada!!!

Tornar al bloc