Tarde de pre-lanzamiento en Valencia

Tarda de prellançament a València

El passat dijous 13 de juliol, vam viure un emocionant esdeveniment de prellançament de la nostra nova col·lecció de vestits de núvia a València. Va ser increïble consentir les nostres núvies 2024 sent les primeres a descobrir la nostra col·lecció. A més, comptem amb col·laboradors de luxe, com Glòria de Senyor i Senyora De , la talentosa estilista Paloma Barba de Princeses de Paloma Barba i Chris i Paula de Tolula Handmade.

Durant la trobada, vam tenir l'honor d'escoltar una de les nostres Love Warriors 2023, Beatriz Giner, que va compartir la seva preciosa història i ens va explicar com va viure el procés d'escollir el seu look de núvia pel seu gran dia. Ella va fer servir el nostre vestit Némesis amb mànigues juntament amb el nostre espectacular top de serrells Zendaya per a la festa.

Gloria ens va explicar com es va iniciar al món dels casaments i ens va compartir els millors tipus per organitzar un casament somiat sense estrès. La seva passió per la seva feina i el seu equip espectacular us guiaran a tot perquè us concentreu a gaudir del procés i del vostre gran dia.

Paloma ens va sorprendre amb el seu talent, creant un preciós recollit desenfadat, incloent un delicat conjunt de flors de porcellana de Tolula Handmade per a una de les nostres núvies 2024. Aquest recollit podia deixar-se anar i convertir-se en un look molt natural amb ones per al moment de la festa .

Chris i Paula, per la seva banda, ens van parlar no només dels seus preciosos tocats per a tot tipus de pentinats, sinó que també van fer una demostració en viu d' armat de rams , incloent-hi tons vius i en altres, un sol to de roses.

Per a les núvies que no van poder assistir, recordin que sempre poden agendar una cita virtual amb nosaltres per tenir una presentació privada en línia de la nostra nova col·lecció. Agendau la vostra cita aquí!

Foto de portada per Jorge Vela Foto

Tornar al bloc