#REALBRIDES: La Boda de ANA & DANI entre los viñedos del Penedés.

#REALBRIDES: Les Noces d'ANA & DANI entre les vinyes del Penedès.

"Que el cor no es passi de moda Que les tardors et daurin la pell Que cada nit, sigui nit de noces Que no es posi la lluna de mel"
Joaquín Sabina

9 del 9, un nombre màgic per a aquells que creuen en la numerologia, diuen que posseeix una energia especial ja que el 9 és considerat el nombre de la perfecció i l'amor universal . I el cert és que el 9 de setembre del 2022 va ser el dia més màgic de les nostres vides.

La nostra història va començar fa una mica més de 6 anys a la ciutat comtal, i des del primer dia que ho vaig veure vaig saber que era la persona amb qui volia passar la resta de la meva vida. Ens vam prometre una tarda de juliol el 2021 a la Platja del Petó de Formentera, estàvem de viatge amb els nostres millors amics, Nuria & Marc (que a més van fer d'oficiants al nostre casament) i just en el moment en què sol estava a punt de amagar-se entre les aigües mediterrànies, Dani se'm va acostar amb la nostra petita Gara als braços i, amb anell a mà i genoll a la sorra, em va demanar matrimoni. La meva cara de sorpresa i alegria, unida a les llàgrimes que no deixaven de caure ho deien tot.

No volíem un casament a l'ús, per això vam dir als convidats que es preparessin per a tot, per això el hashtag #AToQueSí, perquè venien a una festa! I així va ser!!
Jo sóc alacantina i Dani català, us podeu imaginar la conya, vaig citar les meves amigues de tota la vida, les alacantines, a la 1 a la Masia per poder vestir-nos i maquillar-nos totes juntes, entre copes de vi i cava ens van donar les 6: 30 de la tarda, hora en què començaven a arribar la resta de convidats i per descomptat el nuvi, Dani, que també es va vestir a la Masia encara que al costat contrari al meu. Abans de baixar a la cerimònia, Dani va posar ramells als seus amics més íntims i jo vaig regalar un gira-sol a les meves.
.

L'entrada a la cerimònia va ser màgica, Dani va entrar acompanyat de la seva mare al ritme de la cançó "Tant de Bo" de SU, després vaig entrar jo acompanyada de la meva mare amb la cançó de "90 minuts" d'Índia Martinez i Vanesa Martí i per últim va entrar la nostra petita Gara de 2 anys al costat del pare de Dani, aquí sí que ens emocionem amb Izal de fons i la seva "Petita Gran Revolució".

La cerimònia la vam celebrar entre vinyes i la van oficiar entre rialles i conya els nostres millors amics Mark i Nuria. Hi va assistir tota la nostra família i la resta d'amics.

. .

Després de la cerimònia vam donar pas al còctel amenitzat per @john_jacobsen , un puntàs la veritat, ja que va ser un regal sorpresa d'un dels nostres amics. I pel sopar organitzem jocs i batalles entre les taules. El final de la nit ja us ho podeu imaginar, de fet gairebé ja no hi ha fotos, jejeje!! Acabem amb la barra lliure, dj i concert en directe de @llumsdeneonmusic .

. .

L'endemà al matí, Dani i jo ens aixequem, ens mirem a la cara i ens preguntem què acaba de passar?

Jo estic en un núvol, i tu?

Pd. Si em tornés a casar sens dubte tornaria a triar un Otaduy, em vaig sentir tan còmoda, tan lliure, tan jo!! Vaig portar l' Atenea amb pell d'àngel amb la Capa Ganesha :)

    .

    Signat. Ana :)

    Nuvis: @anaponce .es & @dany_mr91 📸 @otcuevas & @justinavazphoto 🏠 @latorredelgall @calsoler 💄 @noeminohales 🌻 @mimahstudio 👗 @otaduy 👠 @theforestshoes i @zara 🏠 n 🎧 @john_jacobsen & @lucesdeneonmusic 🪵 LLETRES A& D @fusteriamasagu

    Tornar al bloc