#REALBRIDES: Alejandra & David

#REALBRIDES: Alejandra & David

Som Alejandra i David, una valenciana i un català que es van conèixer a Eivissa l'agost del 2010, durant les meves vacances amb amics. Tot i que ens vam trobar diverses vegades aquesta setmana, en tornar a les nostres ciutats vam perdre el contacte, ja que les xarxes socials encara no existien i ens comunicàvem per trucades o missatges de text.

A la primavera següent, vaig descobrir una nova aplicació mòbil anomenada WhatsApp, i va ser llavors quan David em va enviar un missatge després de veure'm en línia. Això va revifar la nostra connexió i, coincidencialment, aquella mateixa setmana, unes amigues van organitzar un viatge a Barcelona i em van convidar. Vaig prendre això com un senyal i vaig aprofitar l'oportunitat per retrobar-me amb David.

A partir d'aquell moment comencem a veure'ns mensualment, alternant visites a Barcelona i València. Tot i això, tenia 21 anys i estava planejant Erasmus a Berlín per al setembre. Tot i la nostra bona relació, no estava disposada a canviar els meus plans. Tot i així, abans de la meva partida, vam decidir formalitzar la nostra relació.

Avui dia, tenim dues boniques nenes, l'Adriana i la Daniela, i vivim a Barcelona. David em va proposar matrimoni el 14 de febrer del 2022, a casa amb les nenes. Va preparar fotos significatives de cada any que havíem estat junts, incloent-hi el naixement de les nostres filles, i quan va arribar l'última foto portada per les nostres nenes, es va agenollar, va treure un anell bonic i em va demanar que em casés amb ell.

A partir d'aquell moment, comencem a organitzar el nostre casament i la cerca del vestit. Vaig conèixer Otaduy a través d'una amiga i quan vaig entrar per la porta de l'Atelier vaig tenir clar que seria la marca amb què em vestiria un dels dies més emotius de la meva vida.

Otaduy per a mi representa senzillesa, delicadesa, personalitat i elegància. Em vaig sentir molt identificada i còmoda amb tots els dissenys que em vaig provar aquella tarda, sens dubte vaig tenir clar que hi havia de ser. Per mi era molt important no sentir-me disfressada, volia estar còmoda i ser jo sense haver de renunciar a sentir-me una princesa.

Quan finalment vaig decidir el meu vestit, vaig proposar a Otaduy crear dues rèpliques en miniatura per a les meves filles de 3 i 6 anys, que són molt importants per a nosaltres. David no va participar en aquest procés, va ser una sorpresa per a la nostra família i amics, i també per a ell.

El procés de selecció i les proves amb la Mireia i les modistes va ser un somni. Va ser tot tan fàcil i sempre amb un somriure fent-me sentir tranquil i com a casa.

Va ser bonic fer dos vestits a mida per a les meves filles i veure l'emoció a les cares en vestir-se com a princeses. Elles van gaudir molt i van mantenir el secret fins al dia del casament.

El 17 de juny del 2023, dia del meu casament, tot va sortir perfecte. És un dels més especials de la meva vida, vam poder gaudir de la companyia de les persones que volem.

El vestit va resultar perfecte. Vaig optar pel vestit Brigitte i la capa Harlow .

Vaig ser súper còmoda tota la nit sense haver de preocupar-me de res ja que l'equip d'Otaduy cuido cada detall fins a l'últim dia perquè tant el vestit com la capa em fossin perfectes.

Tornaria a escollir Otaduy una i mil vegades.

Núvia: Alejandra Ferrer @alejandraaferrer | Fotògraf: Sahba Visual @sahba_visual | M akeup: Susana Luna @susanaluna | Wedding Planner: Actitud Mediterrània @actitudmediterranea_events

Tornar al bloc