LOS FAVORITOS DE ANTESIS by BRENDA SOTO

ELS FAVORITS D'ANTESI by BRENDA SOTO

Abans ens trasllada a un món de somnis, a un món ple d'il·lusions i anhels. Aquesta col·lecció pretén emocionar-te, omplir-te l'ànima i fer-te brillar en un dels dies més especials de la teva vida.

Hi podem trobar veritables joies. Joies per a núvies minimal, per a núvies romàntiques, per a núvies canyeres, o per a núvies més atrevides.

Hi ha un disseny esperant per a cadascuna de vosaltres perquè us sentiu més lliures i més poderoses que mai, i perquè transmeteu tota aquesta energia que una núvia enamorada pugui arribar a tenir.

Entre els meus favorits, el primer sens dubte és el vestit Atenea . Un model que ens evoca el món grec amb el seu drapejat, amb fines i elegants línies que s'emmotllen a cada cos per realçar-lo. En un setí meravellós que brillarà amb tu. Per mi, és el següent pas al vestit llencer, ja que ens aporta la seva senzillesa i presència, donant-li una aura d'atreviment. Es tracta d´un disseny que, a més, s´adapta a qualsevol tipus de núvia, perquè ens ofereix infinitat de combinacions, amb altres peces Otaduy, o amb complements.

La falda Salus (combinada amb la camisa Atalanta o amb la crop Top Leto ) és un autèntic somni. Amb un disseny d'obertura diferent i únic, en un setí que emmarca la silueta per crear un look de núvia trencador i atrevit. Pots combinar-la amb qualsevol peça a la part superior per acabar de fer-la teva, t'animes amb un conjunt així?

El sobrevestit Tanisi , fet amb un dels nous brodats, és la viva imatge de dolçor i delicadesa, amb diferents versions de mànigues es pot adaptar a diferents conceptes i estètiques. Combinat amb un llencer, pots aconseguir dos looks completament diferents per sorprendre i ser una núvia inoblidable.

I què em dieu del top Gea (combinat amb la falda Belona), una peça minimal però trencadora, amb detalls que faran que ningú s'oblidi de l'espectacular que anaves aquell dia tan especial. M'ho imagino amb infinitat de combinacions, i estic segura que aquestes mànigues tan espectaculars acabaran formant part de molts vestits Otaduy.

Finalment, el vestit Afrodita ens porta un altre dels nous teixits, que hem volgut anomenar “pell d'àngel”, perquè té una textura tan espectacular que heu de provar-ho només per poder sentir-la. És la combinació perfecta entre atreviment i delicadesa: un escot bec davanter amb obertura central tancada amb botons, juntament amb l'elegància de les mànigues i l'esquena amb brmbolca de seda.

Per descomptat, l'objectiu d'aquesta col·lecció és adaptar-se a qualsevol estil i entorn. Estic segura que cadascuna de vosaltres podrà trobar la peça que us faci somiar i lluir espectaculars el dia del vostre casament. Perquè vosaltres ja ho sou, i simplement un dels dissenys d'Otaduy tindrà l'oportunitat d'acompanyar-vos, i nosaltres, no podem estar més feliços.

Signat. Brenda Soto,
Estilista d'Otaduy.

Crèdits: 📷 @pablo_laguia 👗 @otaduy 🙋🏽‍♀️ @sandrahortelano ​​ ​​​👒 @paufelipe 💎 @pia.barcelona ​​ ​​ 💍 @martina_dorta opticatoscana ​​​

Tornar al bloc