Una Tarde Inolvidable: Otaduy Presenta el Evento Exclusivo para Novias 2024

Una Tarda Inoblidable: Otaduy Presenta l'Esdeveniment Exclusiu per a Novias 2024

El passat dijous 29 de juny vam celebrar un afterwork exclusiu per a les nostres núvies 2024. En aquest esdeveniment, vam voler que fossin les primeres a conèixer la nostra nova col·lecció, escoltar les seves opinions i veure les seves reaccions. Comptem amb la participació de col·laboradors de luxe com Miriam de Wedinmint , Susana Cabrera de Saló Toro , Eva de Thalgo Spa i els espectaculars vins amb benefici social d' Equality Wines .

A més, vam tenir el plaer d'escoltar una de les nostres Love Warriors 2023, Ana Ponce , que ens va explicar sobre el procés de creació del seu vestit a mida i com va gaudir del seu gran dia. Si vols saber més de la seva història ho pots fer a la nostra entrada de bloc: Ana & Dani.

Miriam ens va parlar dels beneficis de comptar amb un equip d'organització de casaments. Des de la confiança en els proveïdors fins a lexperiència i el benestar que brinden a la núvia perquè pugui gaudir al màxim del seu dia especial i de lamor.

Susana ens va sorprendre realitzant pentinats a dues de les nostres núvies 2024. A una li va fer un elegant recollit amb trenat d'estrelles, que podia deixar-se anar i convertir-se en un semi recollit, perfecte per a la festa. I a Viviana li va crear un arreplegat amb elements de pedreria d'un dels nostres vestits de la nova col·lecció. Susana va comentar que li agrada incorporar elements del vestit al pentinat, i el resultat va ser increïble!

Finalment, Eva va assessorar les núvies quant a tractaments de la pell segons les necessitats individuals. Ens va donar consells útils i vam provar els meravellosos cosmètics marins fets amb algues de Thalgo Spa. Són ideals per preparar la pell al dia a dia i especialment per cuidar-la abans del gran dia del casament.

Per descomptat, en tot moment gaudim dels deliciosos vins d' Equality Wines dels espectaculars nois de Moette Studio .

Ara, aquest dijous 13 de juliol replicarem aquest mateix esdeveniment per a les nostres núvies a València. Estem emocionades de fer aquest pre-llançament i rebre valuosos comentaris. Serà un moment perfecte per xerrar, compartir consells i gaudir juntes. A València, comptarem amb la presència de Wendy de Senyor i Senyora De , l'estilista Paloma Barba i Chris de Tolula Handmade , els quals oferiran una interessant xerrada sobre les tendències en rams de núvies. Esperem veure-les allà!

I per a les núvies que no hi puguin assistir, recordeu que sempre poden agendar una cita virtual amb nosaltres per tenir presentació privada online de la nostra nova col·lecció 😉 Agenda la teva cita aquí

Foto de portada by Punto i Coma Films.

Tornar al bloc