CLAVES para una NOVIA COMFY

CLAUS per a una NÚVIA COMFY

Qui diu que les núvies no poden anar còmodes el dia del casament?

El més important per a una núvia és estar còmoda un dels dies més important de la seva vida i per això res millor que l' estil comfy .

Però… què és comfy? Podem traduir-ho com: “Tan còmode com si estiguessis a casa, tan estilós com si estiguessis en un altre costat” .

A OTADUY ens sumem a aquesta tendència i proposem dissenys de línies minimalistes, gens recarregats ni ostentosos, confeccionats amb teixits que acaricien el cos i acompanyen cadascun dels moviments de la núvia.

Aquesta tendència s'imposa i cada dia som més exigents pel que fa a la comoditat i sentir-nos a gust amb allò que vestim.

@pablo_laguia

A OTADUY sempre hem defensat que estar còmoda el dia del teu casament no és una opció, és IMPRESCINIDBLE. No volem que cap núvia tingui la sensació de 'sentir-se disfressada', sempre us recordem que som úniques i especials.

Els nostres teixits són de la més alta qualitat, i gràcies a la confecció a mida, aconseguim que cada disseny s'ajusti al cos de cadascuna de les nostres #lovewarriors, i assolir el nostre objectiu… que et sentis lliure el dia del teu casament! A més cada peça que creem està dissenyada perquè et permeti una perfecta mobilitat , perquè puguis saltar, riure, cantar, ballar… gaudir!

Només queda una incògnita per resoldre, com crec el meu look nupcial comfy? T'ajudem:

  • Vestit comfy : demana cita i un cop a l'atelier prova't diferents models de vestits fins aconseguir aquest fletxat de sentir-te increïble entre la comoditat i el preciós reflex del mirall. Ajupeix-te, camina i fes moviments per comprovar que el disseny s'adapta a tu i sentis total confort.

  • Accessoris: evita els looks recarregats, recorda que menys és més i per a un estil comfy la senzillesa és la clau.

  • Calçat: El més important per a les núvies és trobar total comoditat al calçat el dia del seu casament, per la qual cosa cada vegada més són les núvies que opten per esportives, sandàlies o falques, que la festa no pari!

Amb aquestes claus de l'estil comfy en núvies podràs aconseguir el teu look somiat sense renunciar a la comoditat, t'hi apuntes?

DEMANA CITA | SHOP ONLINE

Tornar al bloc