Cómo ELEGIR tu VESTIDO DE NOVIA en 3 PASOS

Com ESCOLLIR el teu VESTIT DE NÚVIA a 3 PASSOS

Cada núvia és un món i nosaltres ho sabem. Totes som úniques i tenim els nostres propis gustos. Ens trobem amb massa opcions i és difícil saber per on començar, per això volem ajudar-te a triar el teu vestit de núvia ideal en 3 senzilles passes per facilitar-te el camí cap al dia del teu casament.

@pablo_laguia

Comencem!

  • Identifica't amb la signatura

Has de trobar l'estil que més t'agradi: pots ser una xicota vintage, clàssica, una xicota boho, moderna…

A partir d'aquí busca la signatura de vestits de núvia amb què et sentis més identificada; impregna't dels seus valors i si t'hi veus reflectida vas per bon camí.

També és important conèixer els teixits amb què confeccionen els seus dissenys i amb quina et sents més còmoda, ja que cada composició dels teixits és diferent, i tenen una textura, caiguda i ajustament diferent.

  • Sigues tu mateixa

Aquí hi ha la clau. No has de perdre de vista la teva essència. Recorda en tot moment: el més important és que et sentis bé i sobretot siguis tu mateix el dia del teu casament.

No sentir-se disfressada és essencial per a aquest gran dia. Celebres el ritual de l'amor i t'has de sentir plena de seguretat i felicitat.

Sempre pots partir d'un vestit llencer i fer ajustaments, deixant-te assessorar per l'equip d'estilistes donar-li el toc i aconseguir un vestit de núvia original i únic.

  • Atreveix-te a provar

Moltes vegades ens deixem emportar per les tendències o el que veiem en altres núvies. Per aquesta raó deixa't aconsellar per les estilistes i prova't diferents alternatives.

Hi ha tantes opcions com gustos: vestits de núvia llargs o curts, sobrevestits combinats amb vestits llencers, vestits de núvia dues peces que poden ser la part de baix tant de pantalons com faldilla, i la part de dalt amb infinitat d'opcions, crop tops, bruses o fins i tot totes dues.

Juga també amb els complements per al teu look nupcial, jaquetes, sabates, tocats… Mai saps què et pot sorprendre i la roba de núvia que acabi dient el sí vull.

Estarem encantades d'acompanyar-te en un procés ple de màgia!

DEMANA CITA AL NOSTRES ATELIERS.

Tornar al bloc