Cómo Abrigar Tu Look de Novia: Elegancia y Calidez

Com Abrigar El teu Look de Núvia: Elegància i Calidesa

El dia del teu casament és una ocasió especial, ia més de l'emoció i l'alegria, t'has d'assegurar sentir-te còmoda i segura, especialment si la teva celebració serà en mesos més frescos. Per això et portem algunes idees i consells per abrigar el teu look de núvia sense sacrificar l'estil i l'elegància que desitges aquest dia.


  1. Escollir el vestit

El teu vestit és el protagonista del teu look, de manera que triar-ne un que et faci sentir bella i alhora et mantingui abrigada és essencial. Aquí hi ha alguns elements que pots tenir en compte:

  • Les mànigues: considera optar per un vestit amb mànigues. Les mànigues llargues de puntes afegeixen un toc romàntic, mentre que les mànigues de tres quarts ofereixen un equilibri perfecte entre comoditat i estil.

Vestit Cupidus - Otaduy

 (A la foto: Vestit Cupidus )

  • Teles Apropiades: Una excel·lent opció amb els nostres vestits és el crep de seda, és lleuger però alhora brinda una mica de calidesa. O si prefereixes opcions més sostenibles, pots explorar teixits vegans que ofereixin la mateixa elegància i comoditat.

  • Optar per uns pantalons: Si ets una núvia moderna i atrevida, també pots considerar lluir un vestit de pantalons al teu casament. Els vestits de núvia amb pantalons són una elecció audaç i sofisticada, perfecta per a les núvies que desitgen un look únic i abrigat.

Americana PJ & Pantalons Harvey - Otaduy

 (A la foto: Pantalons Harvey )

  1. Abrics:

Afegir una capa d'abric al teu vestit no només et mantindrà càlida sinó que també pot realçar el teu estil personal. Aquí hi ha algunes opcions per considerar:

  • Bomber: Afegeix calidesa i estil amb una bomber de setí de seda. Modern i elegant, crea un equilibri únic.

Otaduy

 (A la foto: Bomber Eltanin )

  • Jaqueta: Opta per cuir per a audàcia, encaix per a romanticisme o teixit de punt per personalitzar el look, aportant calidesa i dolçor.

Jaqueta Camèlia - Otaduy

(A la foto: Jaqueta Camelia )

  • Blazer: Afegeix sofisticació amb un blazer que ressalti la teva silueta.

(A la foto: Americana PJ )

  • Xal: Dóna-li un toc eteri amb un xal de gasa o encaix. Versàtil i romàntic, s'adapta a diferents estils de nuat.

Jaqueta Hyères

(A la foto: Hyères )

  • Tops: Afegeix-hi un top de màniga llarga per mantenir la calor sense sacrificar l'estil. Combina textures i colors per a un look hivernal complet.

(A la foto: Top Ceres )

  1. Detalls Addicionals per Completar el teu Look:

No oblidis prestar atenció als detalls que complementaran el teu look i que també et podran mantenir abrigada durant tota la celebració:

  • Guants
  • Faixes
  • Calçat apropiat
Explora aquestes alternatives i crea un look de núvia que et faci sentir autèntica i bella, sense importar el clima. Que aquest dia sigui tan especial com tu ho ets! A brillar!



Tornar al bloc