10 Vestidos de Novia para una boda civil

10 Vestits de Núvia per a un casament civil

Els casaments civils estan en apogeu i es caracteritzen per adaptar-se als gustos de cada parella. En aquest tipus de celebració, les núvies busquen sentir-se resplendents, sofisticades i, alhora, còmodes i minimal. A continuació, et presentem les nostres propostes per fer del teu gran dia una mica especial.

VESTITS CURTS

Una de les opcions que més marca la diferència són els vestits curts. No obstant això, cada cop és triada per més núvies. Algunes de les opcions que proposem:

  • Vestit Pulp

Vestit curt de núvia amb detall d'obertura en forma de cor brodat a l'esquena

Vestit completament llis amb tirants amples, que sorprèn amb un escot cor a l'esquena, amb detalls brodats.

  • Vestit Febe

El nostre vestit best-seller d'inspiració dels anys setanta amb un toc modern. Amb un afavoridor tall en línia A i les mànigues transparents de gasa us faran somiar.

  • Vestit Danaus & Sobrevestit Aglais

Una opció diferent seria afegir un sobrevestit. En aquest cas el Danaus , un vestit llencer curt de punt fi fa el matx perfecte amb l' Aglais , un sobrevestit curt de brmbolla de seda natural estil capa, amb coll tancat i espatlles drapejades. Amb detall d'obertura a les mànigues i tancament d'un sol botó al canell.

PANTALONS

Una altra opció per a núvies que busquen alguna cosa diferent són els pantalons.

  • Crop Top Pluto & Pantalons Helena

Els pantalons Helena , de crep d'ivori amb cintura alta, creen una silueta perfecta. Uns pantalons simples que marquen la diferència en combinar-los amb el Pluto , un crop top espectacular, que es consolida com un dels dissenys insígnia de la col·lecció. És una peça única, de gran valor artesanal.

  • Crop Top Sedna, Pantalons Elpis & Blazer Vesta

Aquests pantalons de cintura alta amb obertures laterals, unt amb el detall floral del crop top Sedna són perfectes per a un look més romàntic.

Per a un toc més elegant, la blazer Vesta és la combinació perfecta, una elegant jaqueta de crep vegà de màniga llarga amb un toc lleugerament acampanat.

  • Mono Bayonne

Per a un look d'una sola peça, aquest mono fet de georgette brodat és l'opció ideal. El disseny està ajustat a la cintura alta i compta amb un escot rodó amb un llaç que es tanca a la part posterior.

FALDES

Una altra possibilitat per a aquelles núvies que no volen el típic vestit, però tampoc se senten còmodes portant uns pantalons al seu dia especial són les faldilles.

  • Camisa Atalanta & Falda Salus

L' Atalanta és un top diferent, una camisa sensual i delicada amb obertures a les mànigues, que al costat de la falda Salus , completen el look de núvia més atrevit.

  • Top Ellie & Falda Styx

Per a les més minimalistes, aquest top d'estil llencer amb detall de botons a l'esquena i delicat tirant amb la falda Styx , de crep, cintura i sensual obertura lateral.

VESTITS LLARGS

Són moltes les núvies que es mantenen en la tradició del vestit blanc llarg, però, en tractar-se de celebracions civils, busquen vestits minimalistes.

  • Vestit Hèstia

Els llencers són una de les opcions més utilitzades. La simplicitat d'aquests vestits permet que en acabar el casament les núvies els puguin tornar a utilitzar per a altres ocasions. L' Hèstia és un elegant vestit minimalista, fet amb la nostra nova tela de setí, amb un delicat escot en V, obertura frontal i tirants fins que cauen al centre de l'esquena, amb un escot pronunciat.

  • Vestit Étretat

Vestit setinat ajustat amb un escot halter unit a una cintura alta ajustada, fixat amb dos llaços de setí a la part posterior.

  • Vestit Lilium

Una versió diferent del llencer, que, gràcies al disseny de llaçada a l'esquena, permet adaptar-se al cos i regular l'alçada de l'escot.

Aquestes 10 idees de vestits de núvia et brindaran inspiració per trobar el look perfecte. Vols tastar-te les nostres opcions i descobrir el vestit dels teus somnis? Agenda la teva cita als nostres ateliers a Barcelona i València, o en punts de venda arreu del món!

Tornar al bloc